Selected people in food & agri
  • Voor Bachelors & Masters
  • Van Young Professional tot Executive
  • Nationaal & Internationaal
  • In Food & Agri

Selected candidates

Wij bemiddelen in HBO en WO vacatures in de food en agri business. Onze actieve benadering, kennis van de markt en uitstekende contacten zorgen ervoor dat we de juiste kandidaten op de juiste plek krijgen. Wij zoeken niet gewoon kandidaten die de job kunnen doen, maar kandidaten die het verschil maken! 
Wil jij als 'selected candidate' ook het beste uit jezelf halen, klik dan hier. Je kunt dan direct reageren op een functie die je aanspreekt.

Niet direct een functie voor jou op dit moment? Inschrijven kan ook!

Privacy
Contact
Assessment
Intake
Introductie
Evaluatie
Volgende

Privacy

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Jouw gegevens zullen uitsluitend na toestemming besproken worden met onze opdrachtgever.

Volgende

Telefonisch contact

Aan de hand van de gestelde criteria in het functieprofiel maken onze recruiters een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden telefonisch benaderd om relevante informatie omtrent de vacature te bespreken.

Volgende

Online assessment

Door onze persoonlijke benadering en het betrouwbare online assessment zorgen we voor een compleet en vakkundig beeld van jou. Het online assessment dat we gebruiken is de 16pf vragenlijst, waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren. Dit is een effectief middel om inzicht te geven in jouw geschiktheid voor een bepaalde vacature en/of functie.

 

Volgende

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek worden vaardigheden en competenties onderzocht en besproken. Daarnaast worden de resultaten van het online assessment samen doorgenomen en worden diploma’s gecontroleerd.

Volgende

Introductie

Op basis van het interview en de resultaten van het online 16pf assessment hebben we een compleet beeld van de kandidaat in zowel professionele als persoonlijke context. Alleen de meest geschikte kandidaten worden geïntroduceerd bij de opdrachtgever.

Evaluatie

We begeleiden het proces van sollicitatie tot aanstelling. Ook na de aanstelling nemen we nog regelmatig contact op. We evalueren het proces en informeren hoe het bevalt in de nieuwe functie. Persoonlijk, betrokken en deskundig, dat is wat wij zijn!