Selected people in food & agri
  • Voor Bachelors & Masters
  • Van Young Professional tot Executive
  • Nationaal & Internationaal
  • In Food & Agri

WO vacatures en HBO vacatures in de food- en agrarische sector bij Ceres Recruitment


Maak de volgende stap in je carrière

Wat zijn jouw ambities? Waar zou jij over een aantal jaar willen staan? Als internationaal recruitment bureau, Interim Solutions bureau en Executive Search specialist voor de food- en agrarische sector op bachelor en master niveau, willen wij je graag verder helpen aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Wij als recruitment bureau verzorgen werving en selectie voor verschillende opdrachtgevers in de tuinbouw en food- en agribusiness. 


Een vacature zoeken en vinden wordt eenvoudig met Ceres Recruitment. Wij hebben het netwerk en de expertise om de beste WO vacatures en HBO vacatures te vinden voor professionals zoals jij. Vind leuke banen met het Nederlands #1 recruitment bureau voor de Food & Agrarische sector en maak de volgende stap in je carrière met CeresRecruitment.

 

Functielevels 

Op zoek naar WO- en HBO vacatures die compleet bij jou aansluiten of ben je op zoek naar een interim functie? Wij bieden vacatures op functies als: Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive. 
Wij hebben vacatures voor:

  • Young Professionals

Heb jij 0 tot 4 jaar ervaring en wil je een switch maken in je carrière of overstappen richting leuke banen in de food- en agrarische sector? Dan kun je bij ons terecht. Wij bemiddelen namelijk talenten met 0 tot 4 jaar ervaring die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.  

  • Specialisten en Professionals

Al iets meer ervaring? Wij hebben regelmatig opdrachtgevers die op zoek zijn naar specialisten en professionals in hun vakgebied.  

  • Management

We bemiddelen ook in functies op managementniveau. Wij kijken op managementniveau niet alleen naar kennis en ervaring, maar ook naar de ‘zachte’ competenties van de manager. Deze zijn namelijk net zo bepalend voor succes als de juiste kennis en ervaring. 

  • Senior Management & Directie en Toezicht

Onze expertise is het bemiddelen voor directie-, bestuurders- en toezichtfuncties. Door intensieve contacten met directieleden en toezichthouders beschikken wij over een hoogwaardig netwerk. Aansluiten aan ons netwerk? Neem dan contact met ons op 

 

Vacatures in food- en agrarische sector

Voor de functielevels die hierboven beschreven staan, hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Wij bieden vacatures aan rond de tuinbouw, food- en agrarische sector. Heb jij kennis binnen een van deze sectoren? Kijk dan vooral tussen onze vacatures. Wanneer deze sectoren nieuw zijn voor jou, zijn er ook diverse functies die geen parate kennis van jou vragen (senior management functies).


Wij streven ernaar jouw behoeften te begrijpen en een positieve ervaring te creëren tijdens het hele rekruteringsproces. Wij zullen altijd een stap verder gaan om jou te matchen met het juiste bedrijf. 

 

Open sollicitatie 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat op het moment niet de juiste WO- of HBO vacature voor jou op onze website? Stuur dan een open sollicitatie naar ons! Op deze manier reageer je niet op een advertentie of openstaande vacature, maar sta je bij ons ingeschreven en kunnen we jou benaderen wanneer we een functie vinden die wij bij jou vinden passen.

 

Bedrijven waar je kunt komen te werken 

Ceres vervult nationale en internationale vacatures in de food- en agrarische sector. We hebben een groot netwerk opgebouwd in de markt, waaronder grote namen als Ausnutria, Royal A Ware en meer! 


Benieuwd bij welke bedrijven je zou kunnen werken? Een overzicht van onze klanten en opdrachtgevers vind je tussen onze referenties.

 

Populaire functies

Actief agri of food vacatures zoeken? Hieronder vind je een lijstje met populaire WO- en HBO vacatures met uitleg van de functie. Misschien staat er wel wat voor je tussen:

 

Het sollicitatieproces 

Privacy
Contact
Assessment
Intake
Introductie
Evaluatie
Volgende

Privacy

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Jouw gegevens zullen uitsluitend na toestemming besproken worden met onze opdrachtgever.

Volgende

Telefonisch contact

Aan de hand van de gestelde criteria in het functieprofiel maken onze recruiters een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden telefonisch benaderd om relevante informatie omtrent de vacature te bespreken.

Volgende

Online assessment

Door onze persoonlijke benadering en het betrouwbare online assessment zorgen we voor een compleet en vakkundig beeld van jou. Het online assessment dat we gebruiken is de 16pf vragenlijst, waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren. Dit is een effectief middel om inzicht te geven in jouw geschiktheid voor een bepaalde vacature en/of functie.

 

Volgende

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek worden vaardigheden en competenties onderzocht en besproken. Daarnaast worden de resultaten van het online assessment samen doorgenomen en worden diploma’s gecontroleerd.

Volgende

Introductie

Op basis van het interview en de resultaten van het online 16pf assessment hebben we een compleet beeld van de kandidaat in zowel professionele als persoonlijke context. Alleen de meest geschikte kandidaten worden geïntroduceerd bij de opdrachtgever.

Evaluatie

We begeleiden het proces van sollicitatie tot aanstelling. Ook na de aanstelling nemen we nog regelmatig contact op. We evalueren het proces en informeren hoe het bevalt in de nieuwe functie. Persoonlijk, betrokken en deskundig, dat is wat wij zijn!