Selected people in food & agri

Bekijk onze agrarische vacatures en food vacatures!

Zoek je een ideale baan in de agri sector of food sector? Onderstaand vind je een uitgebreid overzicht met al onze actuele agri vacatures en food vacatures op Bachelor en Master niveau in binnen- en buitenland. Denk aan vacatures op het gebied van landbouw, tuinbouw, feed, food of levensmiddelentechnologie en kijk op onze CeresGreen website voor onze sustainable vacatures.

CeresRecruitment is dé recruitment specialist in deze sectoren. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures en solliciteer op jouw droombaan! 

 


Open sollicitatie

Ons uitgebreide netwerk in food- en agri vacatures 

Dankzij ons uitgebreide netwerk, kun je bij ons terecht voor agri- en food vacatures bij vooraanstaande bedrijven in de sector. Ons netwerk spreidt zich uit over lokale, regionale, landelijke en internationale markten, waardoor wij exclusieve toegang hebben tot enkele van de meest interessante posities in de industrie. Voor ons is het belangrijk dat het juiste talent in de juiste functie wordt geplaatst. Zo zorgen we voor een wederzijdse match die voordelig is voor jou en de werkgever. 

 

Het sollicitatieproces 

Heb je gereageerd op een van onze food vacatures of agrarische vacatures? Dan kijken wij of jouw vaardigheden en ervaring met de vacature matchen. Als dit matcht, volgt er een uitnodiging voor een gesprek met een van onze consultants. Voorafgaand aan het gesprek zou het kunnen dat wij je vragen om een online assessment in te vullen, om jou als persoon EN jouw talenten nog beter te begrijpen. Naar aanleiding van het interview (en het assessment) bepalen we of jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Bij wederzijdse tevredenheid introduceren we je bij het bedrijf dat de vacature heeft lopen. Als ook hier de gesprekken positief verlopen, kan jouw nieuwe uitdaging beginnen! Wees gerust, wij blijven gedurende het hele sollicitatieproces continu en nauwkeurig in contact met jou.