Selected people in food & agri
 • Overbruggingsmanagement
 • Expertise
 • Projectmanagement
 • Verandermanagement

Interim Solutions in de food en agri sector

De interim recruiters van Ceres Interim Solutions hebben een groot interim netwerk met kandidaten die zelfstandig, onafhankelijk, dynamisch en deskundig zijn. De interim managers hebben een aantoonbare staat van dienst, specifieke branchekennis en hebben bewust gekozen voor het interim vak. Met deze specialisten zijn wij in staat om opdrachten in de food & agri business succesvol te vervullen. 

Een sterk netwerk staat garant voor een snel en effectief resultaat! Het betreft opdrachten op diverse niveaus en in de volgende gebieden:

 • Sales & Marketing
 • Operations & Engineering
 • Supply Chain & Purchase
 • Quality en R&D
 • Finance & Executive
 • Environment & Sustainability, of kijk op ceresgreen.nl voor vacatures op dit gebied
   

Klik hieronder voor een overzicht van een aantal vervulde opdrachten.Voor meer informatie over lopende opdrachten neem contact op met Henk Heidema.

Wereld icoon
Henk Heidema
“Ons vak is net topsport, alles moet kloppen!”
Henk Heidema, Managing Partner Interim

Werkwijze Interim Solutions

Snel, effectief en betrouwbaar. Zowel kwaliteit als snelheid vinden wij belangrijk. Onze werkwijze is transparant en ziet er als volgt uit:

Analyse
Snelheid
Selectie
Begeleiding
Voorwaarden
Volgende

Grondige analyse

Tijdens de analyse besteden onze recruiters veel aandacht aan de opdrachtformulering, bijbehorende concrete doelstellingen, gewenste profiel van de kandidaat, tijdsduur, kritische succesfactoren, vereiste middelen en wederzijdse verwachtingen.

Volgende

Snelheid

Binnen 1 a 2 dagen laten wij weten of wij de juiste kandidaten beschikbaar hebben en stellen binnen de afgesproken termijn kandidaten aan u voor.

Volgende

Selectie

Naast de opleidings- en ervaringseisen kijken wij ook scherp naar de noodzakelijke competenties en persoonlijke kwaliteiten om de opdracht succesvol te kunnen laten verlopen. Wij benaderen in ons netwerk gericht geschikte kandidaten die bij voorkeur al eerder met gewenst resultaat opdrachten hebben uitgevoerd.

Volgende

Professionele begeleiding

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen vindt gedurende het gehele proces, van opdrachtintake tot en met de uitvoering van de interim opdracht, professionele begeleiding door Ceres plaats.

Voorwaarden

Vooraf geven wij een heldere kostenindicatie en houden u op de hoogte van het laatste nieuws en actuele wet- en regelgeving. Professionals worden volgens de ABU CAO uitbetaald en interim managers worden gecontracteerd op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst (conform wet DBA).

Cases

Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties en goede referenties. Hieronder een kleine selectie uit een aantal succesvol vervulde projecten. Indien gewenst verstrekken wij je graag meer informatie.

Uitgebreid interim netwerk

Door onze ruime ervaring en jarenlange aanwezigheid in de agribusiness en food sector is ons netwerk van kandidaten zeer uitgebreid en de focus volledig op jouw branche.

Kandidaten in ons interim netwerk zijn hoogopgeleide professionals (Bachelors en Masters) die een aantoonbare staat van dienst hebben als specialist, manager of op directieniveau.‘Selected Candidates’ onderscheiden zich doordat ze hun sterk analytisch vermogen weten te combineren met implementatie- en realisatiekracht. 

Contact met interim

De kandidaten worden door onze recruiters vooraf geselecteerd en gekwalificeerd. Dit stelt ons in staat snel en effectief het beste resultaat te behalen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze dienstverlening dan ben je uiteraard van harte welkom om contact met ons te zoeken.