Selected people in food & agri
 • Overbruggingsmanagement
 • Expertise
 • Projectmanagement
 • Verandermanagement

Interim Solutions in de food en agri sector

Onze consultants hebben een groot interim netwerk met kandidaten die zelfstandig, flexibel, analytisch sterk en deskundig zijn. Iedere interim manager die Ceres recruit heeft een aantoonbare staat van dienst, specifieke branchekennis en heeft bewust gekozen voor het interim vak. Met deze professionals zijn wij in staat om opdrachten in de food en agri business succesvol te vervullen. 
 

Wat is een interim manager?

Een interim manager is iemand die een tijdelijke opdracht vervult binnen een bedrijf. Is er een probleem dat niet binnen de organisatie opgelost kan worden? Dan kan het inzetten van een interimmer de perfecte oplossing zijn.
 

Interim recruitment opdrachten

Met ons sterk interim netwerk staan wij garant voor een snel en effectief resultaat! Het kunnen opdrachten zijn op diverse niveaus en binnen de volgende functiegebieden:

 • Sales & Marketing
 • Operations & Engineering
 • Supply Chain & Purchase
 • Quality en R&D
 • Finance & Executive
 • Environment & Sustainability, of kijk op ceresgreen.nl
   

Kijk hieronder voor een overzicht van een aantal vervulde opdrachten/cases. Voor meer informatie over lopende interim projecten of voor het uitzetten van een interim opdracht neem contact op met Henk Heidema.

Wereld icoon
Henk Heidema
“Ons vak is net topsport, alles moet kloppen!”
Henk Heidema, Managing Partner Interim

Werkwijze Interim Solutions

Ceres is een gevestigd iterim bureau in Nederland. Wij staan voor kwaliteit, snelheid, effectiviteit en betrouwbaarheid. Onze werkwijze is transparant en ziet er als volgt uit:

Analyse
Snelheid
Selectie
Begeleiding
Voorwaarden
Volgende

Grondige analyse

Tijdens de analyse besteden onze interim recruiters veel aandacht aan de opdrachtformulering, bijbehorende concrete doelstellingen, gewenste profiel van de kandidaat, tijdsduur, kritische succesfactoren, vereiste middelen en wederzijdse verwachtingen.

Volgende

Snelheid

Binnen 24 uur laten wij weten of wij de juiste kandidaten beschikbaar hebben binnen ons interim netwerk en stellen binnen de afgesproken termijn kandidaten aan u voor.

Volgende

Selectie

Naast de opleidings- en ervaringseisen kijken wij ook scherp naar de noodzakelijke competenties en persoonlijke kwaliteiten om de opdracht succesvol te kunnen laten verlopen. Wij benaderen in ons netwerk gericht geschikte kandidaten die bij voorkeur al eerder met gewenst resultaat opdrachten hebben uitgevoerd.

Volgende

Professionele begeleiding

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen vindt gedurende het gehele proces, van opdrach tintake tot en met de uitvoering van de interim opdracht, professionele begeleiding door Ceres plaats.

Voorwaarden

Vooraf geven wij een heldere kostenindicatie en houden je op de hoogte van het laatste nieuws en actuele wet- en regelgeving. Professionals worden volgens de ABU CAO uitbetaald en interim managers worden gecontracteerd op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst (conform wet DBA).

Cases interim

Ceres hecht als interim recruitment bureau veel waarde aan langdurige relaties en goede referenties. Hieronder een kleine selectie van een aantal succesvol vervulde projecten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Uitgebreid interim netwerk

Door onze ruime ervaring en jarenlange aanwezigheid als interim recruiter in de agri- en foodsector is ons netwerk van kandidaten zeer uitgebreid en ligt de focus volledig op deze branches.

Kandidaten in ons interim netwerk zijn hoogopgeleide professionals (Bachelors en Masters) die een aantoonbare staat van dienst hebben op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Onze ‘Selected Candidates’ onderscheiden zich doordat ze hun sterk analytisch vermogen weten te combineren met implementatie- en realisatiekracht. 
 

Contact met interim recruitment

De kandidaten worden door onze consultants vooraf geselecteerd en geïnterviewd. Dit stelt ons in staat snel en effectief het beste resultaat te behalen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze dienstverlening neem dan contact met ons op!