Selected people in food & agri

Vacature Operations manager

Het invullen van een operations manager vacature kan een uitstekende manier zijn voor professionals om hun expertise te implementeren binnen een organisatie. Echter, het vinden van een vacature die past bij je ambities kan uitdagend zijn. Dit is waar wij als recruitmentbureau jou mee kunnen helpen.

Bij Ceres zijn we gespecialiseerd  in de agri- en foodsector. Onze consultants hebben ruime ervaring in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers voor operations manager vacatures in deze sectoren.


Wat doet een operations manager?

Over het algemeen ben je als operationeel manager verantwoordelijk voor het soepel laten lopen van de dagelijkse bedrijfsvoering. Je zal leidinggeven aan teams, processen verbeteren, projecten leiden en strategische doelen nastreven. Je kunt een directe impact maken op de organisatie. 

De functies van onze opdrachtgevers kunnen variëren van tijdelijke rollen, zoals die van interim manager operations, tot vaste aanstellingen. Ceres vervult regelmatig operations manager vacatures op hbo- en wo-niveau in de foodsector en agribusiness.

 

Salaris operations manager

Het salaris van een operations manager kan sterk variëren. Dit is namelijk afhankelijk van het bedrijf, de locatie en natuurlijk van jouw ervaring en vaardigheden als kandidaat. 

 

Wat CeresRecruitment voor jou kan betekenen

Dankzij onze samenwerking met toonaangevende organisaties binnen de agri- en foodsector hebben wij regelmatig vacatures voor operations managers op hbo- en wo-niveau. Als kandidaat kun je bij Ceres terecht voor functies van junior tot senior. 

Of je nu op zoek bent naar een rol in verandermanagement, projectmanagement of specifieke expertise, je kunt je aansluiten bij ons netwerk om op de hoogte te blijven van de laatste jobs.

Ceres biedt professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele proces, van het vinden van een geschikte functie tot de invulling ervan.

Meer interessante functies:


De werkwijze van Ceres

Bij Ceres begrijpen we precies wat er komt kijken bij het vervullen van een operations manager vacature. We hebben jarenlange ervaring in het matchen van professionals en hebben een uitgebreid netwerk van werkgevers.

Of je nu een ervaren professional bent of net de overstap wilt maken naar een operations manager rol, bij Ceres staan we voor je klaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Eggon Allersma, schrijf je direct in als kandidaat of bekijk onze actuele vacatures op onze website.