Selected people
in food & agri

Ceres is de Recruitment, Interim Solutions, Executive Search specialist voor food, agri en sustainability vacatures voor Bachelor & Master.

Recruitment bureau voor vacatures in de Food & Agri sector

Ceres is het recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in internationaal, nationaal en regionaal job recruitment in de agri-, food-, en tuinbouw sector op hbo- en wo niveau. Samen met onze consultants werken wij vanuit Nederland, maar ook vanuit onze eigen vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen. Als internationaal bureau staan we in contact met al onze klanten en kandidaten in binnen- en buitenland.

De voordelen van Ceres:

  • Ervaren consultants;
  • Internationaal gericht;
  • Mogelijkheden voor online mediacampagnes met bedrijfs/ vacaturevideo's.
  • Uitgebreide kennis van de food en agri markt! 
     

Food en agri recruitment bureau 

Op zoek naar werving en selectie om de juiste match te vinden voor jouw bedrijf? Ceres is een professioneel recruitment bureau gericht op de werving & selectie van vaste en interim posities voor werkgevers in de agri en food sector. 

Bekijk onze recruitment pagina voor meer informatie over in welke sectoren en marktgebieden wij actief zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook voor Executive Search kun je bij ons terecht.

Ruim aanbod food & agri vacatures

Ben je op zoek naar food & agri vacatures? Een nieuwe uitdaging in de food- en agri sector is bij Ceres binnen handbereik. Onze consultants helpen je bij het vinden van zowel vaste als bij interim-opdrachten. Ook als je een baan in het buitenland ambieert kun je bij ons terecht. Solliciteer op een van onze food & agri vacatures of schrijf je bij ons in als kandidaat. 

Ceres helpt je verder

Food & agri vacatures bij ons uitzetten? Ceres helpt je graag verder! Kijk op onze over Ceres pagina als je meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren recruiters beantwoorden graag al jouw vragen! 

Recruitment bureau voor vacatures in de Food & Agri sector
Wereld icoon
Eggon Allersma
“Ceres kent de mensen die iets betekenen in de Food & Agri en de mensen die iets betekenen in de Food & Agri kennen Ceres”
Eggon Allersma, Managing Partner/ Executive Search Alle teamleden

Selected news