Selected people in food & agri

Tuinbouw vacatures - Jouw carrière in horticulture

Wil je werken in de tuinbouw? Neem dan een kijkje tussen onze tuinbouw vacatures. Wij bieden een breed scala aan vacatures in de (internationale) tuinbouwsector. Vind de baan die bij jou past met CeresRecruitment.

 

Functies in de tuinbouwsector

De Nederlandse tuinbouw heeft zich de laatste jaren razendsnel ontwikkeld, zowel nationaal als internationaal, door schaalvergroting en door de toepassing van nieuwe innovaties. 

Het is opgedeeld in verschillende takken, onder andere: plantenkwekers, sierteelt, groenteteelt, bloembollenteelt, boomkwekerij, fruitteelt en dat zowel in de vollegrondstuinbouw als in glastuinbouw. Door de nieuwe ontwikkelingen in techniek en op het gebied van duurzaamheid zijn er veel banen ontstaan. In de AGF vacatures van Ceres zijn dan ook diverse HBO en WO functies te vinden voor deze boeiende en energieke sector. Denk aan:

 • R&D: Veredelaar, Breeder of R&D Manager
 • Teelttechnisch: Teeltspecialist, Teeltbegeleider of Teelttechnisch Manager
 • Operations: Manager Operations, Productie Manager of Bedrijfsleider
 • Commercieel: Key Account Manager, Commercieel Manager of Commercieel Technisch Adviseur
 • Management: CFO, Managing Director of HR Manager
 • Internationaal: Manager Operations China, Farm Manager Tanzania of Export Manager Zuid-Europa

 

Is je wens om op projectmatige basis te werken? Dat is zeker mogelijk, door je aan te sluiten bij ons interim netwerk. Meer informatie is te vinden op de pagina: interim.

 

Tuinbouw regio’s

De tuinbouw floreert zowel in als vanuit Nederland. Er zijn regio’s waar veel horticulture bedrijven gevestigd zijn, denk daarbij aan:

 • Westland / Oostland (Zuid-Holland) 
 • Made en West-Brabant (Noord-Brabant)
 • Aalsmeer, Wieringermeer en Seed Valley (Noord-Holland)
 • Venlo (Noord-Limburg)
 • Erica, Klazienaveen (Drenthe)

 

Maar ook buiten Nederland is de horticulture een belangrijke sector. Feeding and flowering the world vindt voor een heel groot deel plaats met hulp van Nederlandse impulsen.

 

Glastuinbouw

De glastuinbouw is onderdeel van de sector tuinbouw. Werken in de kassen was nog nooit zo dynamisch. De glastuinbouw heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kwaliteit van de producten wordt alsmaar hoger met nieuwe technieken en onderzoeken. Hierdoor zijn er veel banen binnen deze sector ontstaan. 

Bij CeresRecruitment hebben we voortdurend een nieuw aanbod aan vacatures in de glastuinbouw. Zie je dus niet direct jouw gewenste functie, houd onze site dan in de gaten.

 

Internationale vacatures

Nederland is erg vooruitstrevend als het gaat om de (glas)tuinbouw, oftewel horticulture zoals het zo mooi heet. Hierdoor worden Nederlandse experts veel gevraagd in het buitenland. Lijkt het jou een gave uitdaging om deze sector in het buitenland naar een hoger niveau te tillen en jouw expertise te delen? Bekijk dan ook vooral onze internationale vacatures.

 

Sterke verbondenheid

Ceres heeft nauw contact met de opdrachtgevers in de (glas)tuinbouw. Bekijk al onze tuinbouw vacatures en vind de AGF vacature waar jij naar op zoek bent. Door ons omvangrijke netwerk vind je vast en zeker de baan die bij jou past. 

Geen vacature gevonden die je interessant vindt? We krijgen regelmatig nieuwe posities/ vacatures binnen, dus volg ons op LinkedIn of stuur een open sollicitatie, dan neemt een van onze consultants contact met je op om jouw tuinbouw toekomst samen te bespreken. 

 

Werken in de tuinbouw? Solliciteer eenvoudig

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteren is eenvoudig bij CeresRecruitment. Bij elke vacature vind je een consultant met de knop “solliciteer nu” eronder. Je wordt doorgestuurd naar onze online omgeving om je motivatie en CV op te geven. Zo leren wij en onze opdrachtgever jou beter kennen.

 

 

Adres:

World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
0522 243 114