Selected people in food & agri

Over Ceres: internationale agri recruitment en food recruitment

Wij zijn Ceres, een internationaal agri recruitment en food recruitment bureau, actief op het gebied van Interim Solutions, Sustainability en Executive Search voor de food en agribusiness op Bachelor en Master niveau. Op zoek naar werving en selectie om de juiste match te vinden voor jouw bedrijf? Of op zoek naar food of agrarische vacatures? Wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag met het de werving en selectie van een goed team dat in staat is jouw food of agribusiness bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door onze specifieke kennis van de markt en de juiste benadering van kandidaten zijn wij succesvol in werving en selectie voor opdrachtgevers én kandidaten.

Over Ceres Recruitment

Ceres is een recruitment bureau opgericht in 2008 door enkele consultants uit het recruitment vak die op zoek waren naar meer. Daaruit kwam CeresRecruitment, een wervingsbureau gespecialiseerd in werving en selectie dat banen in de Food en Agri sector aanbiedt aan hogeropgeleiden en een internationale focus heeft.

De snel veranderende food en agribusiness vraagt om een nieuwe aanpak. Daarom pakken wij, als food recruitment en agri recruitment bureau, het net even anders aan dan andere recruitmentbureaus. Onze kracht en onderscheidenheid ligt in onze grote en diepgaande kennis van de food- en agribusiness, de persoonlijke benadering, de ervaring van ons searchteam, onze online en offline recruitment campagnes en onze omvangrijke database. 

We werken snel, effectief en betrouwbaar en we begeleiden het gehele proces, vanaf de vacature analyse tot het tekenen van het arbeidscontract.  

De marktgebieden waarin wij actief zijn binnen de food en agribusiness: Agri, Akkerbouw, Tuinbouw, Veehouderij, Biotechnologie, Animal Health, Agrotechniek, Food, Retail / Foodservice, Biobased Economy, Industrie, Foodprocessing, Nutrition / Health, Groothandel, Environment, Advies & Onderzoek en Duurzaamheid & Sustainability.

De functiegebieden omvatten functies uit de gehele agribusiness sector en food sector op het gebied van: Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive. Vanuit ons eigen netwerk, data driven search en onze job marketing campagnes vinden wij, als food en agri recruitment bureau, de meest geschikte kandidaten in de food en agribusiness sector op bachelor en masterniveau.

Ben je op zoek naar de beste match voor jouw bedrijf, of vind je jezelf juist die beste match en ben je op zoek naar food en agrarische vacatures? Lees verder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen door middel van agri recruitment. 

Ik ben op zoek naar de juiste match

Goede mensen voor je bedrijf vinden is een hele uitdaging, maar wij helpen je er graag mee verder. Als food en agri recruitment specialist proberen wij niet alleen kandidaten te vinden die goed passen bij een functie, maar ook bij jouw organisatie. Wij bieden je, als organisatie, de volgende diensten:

Werving en selectie

Door middel van werving en selectie vinden wij de beste match voor de vacature waar je naar op zoek bent. Voordat wij een vacature uitzetten helpen wij jou met het versterken van jouw Employer Brand, zodat je jezelf als aantrekkelijke werkgever kan positioneren op de markt. Daarnaast stellen we samen met jou het juiste functieprofiel op.

Na het uitzetten van de food of agrarische vacatures zetten wij optimaal in op innovatieve (via algoritmes) on- en offline media campagnes om de aandacht te trekken van werkzoekende kandidaten. Ons professionele search team zoekt vervolgens door middel van moderne search technieken en algoritmen de kandidaten die bij jouw bedrijf passen.

De meest geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met onze recruiters. Vervolgens worden de beste matches aan jou voorgesteld. Met onze agri recruitment aanpak kunnen wij altijd kandidaten bieden die aansluiten op de wensen van onze klant. 

Ben je benieuwd hoe wij precies te werk gaan met werving en selectie en wat wij voor jou kunnen betekenen Lees dan meer op onze food recruitment en agri recruitment pagina.  

Executive Search

Op zoek naar een medewerker op een hoge management- of directiefunctie die jouw organisatie naar de ‘next level’ brengt? Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaten op topniveau in de food en agribusiness. Wij denken dat wanneer de juiste mensen op de juiste plek zitten, zij het verschil kunnen en zullen maken. 

Wij kunnen voor jou ook geschikte kandidaten vinden die niet perse op zoek zijn, maar wel open staan voor een nieuwe positie. Bij het zoeken naar de juiste kandidaten maken we gebruik van ons uitgebreide kandidaten netwerk en onze moderne search technieken. 

Meer informatie over executive search kun je vinden op onze executive pagina. 

Interim Solutions

Op zoek naar iemand met expertise die een project, een verandering of een overbrugging kan managen? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Ceres Interim Solutions zoekt voor jou de juiste interim kandidaten. Hierbij is voor ons kwaliteit en snelheid in handelen belangrijk. Dit kun je onder andere terugzien in onze transparante werkwijze in de zoektocht naar de juiste kandidaat.  

Doordat wij al jarenlang aanwezig zijn in de food en agribusiness hebben wij een uitgebreid netwerk van kandidaten. Deze kandidaten zijn allemaal hoogopgeleide professionals, die aantoonbare ervaring hebben als specialist of manager én bekend zijn met het interim vak. 

Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen wordt het gehele selectieproces door ons professioneel begeleid. Binnen 1 á 2 werkdagen laten wij al weten of wij de juiste kandidaten voor jou beschikbaar hebben. Wij maken uit de beschikbare kandidaten een strenge selectie en stellen de kandidaten binnen de afgesproken termijn aan jou voor.  

Kijk op onze Interim Solutions pagina om meer te lezen over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen. Hier vind je ook een selectie van succesvol vervulde projecten.   

Ik ben op zoek naar food vacatures en agrarische vacatures

Ben je op jacht naar food en agrarische vacatures en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Wij bieden banen met name in de food en agribusiness en natuur en milieu sector voor hogeropgeleiden. Op onze website staan verschillende soorten  natuur en milieu, food en agrarische vacatures. Wij zijn op zoek naar hogeropgeleiden die niet alleen de job kunnen doen, maar die ook het verschil kunnen maken!

Of je nou werkervaring hebt of helemaal geen ervaring. Al jaren banen hebt gehad in de agribusiness en food sector of natuur en milieu sector of juist een start in deze sectoren wilt maken. Wij hebben de juiste functie voor jou. Wij bieden food en agrarische vacatures voor young professionals, specialisten, management,directie en toezicht. Voor ieder wat wils.

Onze professionele recruiters helpen je persoonlijk door het sollicitatietraject heen en ook na indiensttreding houden we contact. 

Bent jij degene die het verschil kan maken? Bekijk onze food en agrarische vacatures of bekijk voor meer informatie onze kandidatenpagina.

Ceres werkt internationaal

De Food en Agri sector is een grensoverschrijdende business. Ceres verlegt daarom samen met haar opdrachtgevers de grenzen in de zoektocht naar geschikte kandidaten. We hebben naast onze vestiging in Nederland ook een recruitment bureau in België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Italië. 

Ben je op zoek naar een werknemer voor een bedrijf over de grens of met internationale kennis van de Food en Agri sector? Wij helpen je graag verder. We hebben een uitgebreid global international netwerk, waaruit we de beste kandidaten voor jouw bedrijf kunnen selecteren. Daarnaast kunnen we door middel van het opstellen van het juiste functieprofiel ook vacatures uitzetten en hieruit werving en selectie toepassen om de juiste kandidaten te vinden.

Ambieer je juist een baan in het buitenland? Waag de stap! We bieden, als recruitmentbureau, verschillende banen  in de Agri en Food en Natuur en Milieu sector binnen Europa. Werken in het buitenland is een unieke ervaring en is de kans om jouw internationale netwerk uit te breiden. 

Ook bieden we verschillende banen bij internationale bedrijven waarbij je gevestigd bent in Nederland, maar soms ook in het buitenland nodig bent. Tussen onze food en agrarische vacatures kun je zien of er posities in het buitenland open staan. Of bekijk onze Ceres International pagina voor meer informatie.   

CeresGreen

Bij een recruitment bureau die zich richt op agri recruitment en natuur en milieu hoort ook sustainability. Met CeresGreen richten wij ons op klanten bij wie het thema sustainability (duurzaamheid) vastere contouren krijgt in de bedrijfsvoering. 

Met CeresGreen leveren wij een bijdrage aan het verduurzamen en toekomstbestendig maken van onze opdrachtgevers. Bekijk onze CeresGreen pagina om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen binnen dit thema.  

Samenwerken met Ceres

Er zijn meerdere Food recruitment en Agri recruitment bureaus die goed werk leveren, dus waarom samenwerken met Ceres? Door de juiste kennis van de markt en jarenlange ervaring die wij hebben, zijn wij goed in wat we doen. Dit is echter niet de enige reden waarom bedrijven met ons samenwerken. We zetten nog een aantal voordelen voor je op een rijtje:  

  • Intensieve samenwerking met de klant

  • Persoonlijke aanpak 

  • Transparante werkwijze

  • Snel in handelen

  • We leveren kwaliteit

  • Nationale en internationale vestigingen

  • Van MKB tot multinational

  • Moderne marketing en search technieken

  • Innovatief online media pakket

  • Begeleiding van begin tot einde, ook na aanstelling

Wil je weten met wie je gaat samenwerken? Ontmoet ons team. Al onze teamleden zijn erg betrokken en hebben een passie voor Food en Agri.

Neem contact met ons op voor food recruitment en agri recruitment

Heb je vragen over Ceres? Of ben je enthousiast geworden over onze werving en selectie procedure en wil je graag bij ons een food of agrarische vacature uitzetten? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag persoonlijk met jou de mogelijkheden die wij bieden. 

Ook wanneer je toe bent aan de volgende stap in je carrière kun je contact met ons opnemen. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de meest recente vacatures.