Selected people in food & agri
 • Selected Database
 • Job Marketing
 • Data Driven Search
 • Employer Branding

Ceres werving en selectie bureau

Op zoek naar een goede professional voor jouw vacature? Ceres heeft als werving en selectie bureau ruime ervaring met het zoeken en selecteren van professionals in de food & agribusiness. Ons searchteam is gespecialiseerd in het uitzetten van online en offline recruitment campagnes, waarmee ze de beste kandidaten werven en vervolgens met een uitgebreid en doelgericht proces de juiste kandidaat voor jouw bedrijf selecteren. Naast de reguliere mogelijkheden bieden we ook bedrijfs- en vacaturevideo's aan die wij en de opdrachtgever kunnen gebruiken t.b.v wervingsdoeleinden of voor employer branding. Voor onze bedrijfsvideo en de uitleg hoe we dat voor uw bedrijf kunnen doen, klik hier.

Marktgebieden en sectoren

Kies voor CeresRecruitment als jouw recruitment partner in de werving en selectie van professionals. Van het begin tot het eind wordt het proces door onze ervaren consultants verzorgd. We vinden voor jou de perfecte hoogopgeleide kandidaten met ruime ervaring in de food & agribusiness. Bij ons kun je terecht voor de werving en selectie van hbo'ers en academici voor zowel vaste als interim posities. 

De marktgebieden waarin wij actief zijn binnen de food en agribusiness:
Agri, Akkerbouw, Tuinbouw, Veehouderij, Biotechnologie, Animal Health, Agrotechniek, Food, Retail / Foodservice, Biobased Economy, Industrie, Foodprocessing, Nutrition / Health, Groothandel, Environment, Advies & Onderzoek en Duurzaamheid & Sustainability.

De functiegebieden omvatten functies uit de gehele agribusiness sector en food sector op het gebied van:
Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive

Waarom werven via CeresRecruitment?

Naast onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de food & agribusiness zijn er nog meer voordelen aan het uitbesteden van het wervings- en selectieproces aan Ceres, namelijk:

 • Omvangrijke database: We hebben een uitgebreid en omvangrijke database die we na jaren aan werving en selectie zorgvuldig, volgens de GDPR regels, hebben opgebouwd. 
 • Grondige screening: Door middel van gesprekken en assessments wordt getoetst of een kandidaat daadwerkelijk bij de vacature past. 
 • Werving buiten Nederland: Zoek je een internationale kandidaat of een kandidaat voor een functie in het buitenland? Ook dit is bij Ceres mogelijk, meer informatie is te vinden op de pagina: werken in het buitenland
 • Altijd de juiste kandidaat: Door onze uitgebreide database en grondige screening vinden we de meest geschikte kandidaat. 
   

Executive search

Op zoek naar een medewerker op een hoge management- of directiefunctie die jouw organisatie naar de ‘next level’ brengt? Naast werving en selectie zijn wij ook gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaten op topniveau. Meer informatie over executive search kun je vinden op onze executive pagina. 

Ceres helpt je verder

Bent je op zoek naar een wervingsbureau op het gebied van agri recruitment en/of food recruitment? Dan zit je bij ons goed. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Werkwijze Ceres

Onze transparante werkwijze zie je hieronder.

Analyse
Job Marketing
Search
Selectie
Begeleiding
Volgende

Bedrijfsanalyse en vacature analyse

De eerste stap bestaat uit een bedrijfs- en vacature analyse. Bij de bedrijfsanalyse wordt gekeken naar het bedrijf, de bedrijfscultuur en Employer Branding. Ceres kan u helpen uw Employer Brand te versterken door u als aantrekkelijke werkgever te positioneren in de markt. Daarnaast worden de wensen met betrekking tot de vacature besproken, zoals de organisatiedoelstellingen, de specifieke functie-eisen en de gewenste competenties van de kandidaat. Op basis hiervan wordt het functieprofiel door ons opgesteld.

Volgende

Job Marketing

Door de inzet van een optimale on- en offline mediacampagne trekken we de aandacht van zowel actieve als latent zoekende kandidaten. Onze mediacampagnes worden tailor-made aangeboden, afgestemd op de potentiële doelgroep, zodat we weten dat iedere marketing-euro nuttig besteed wordt. Binnen de Job Marketing campagne gaat Ceres resultaatgericht te werk en wordt het optimale resultaat uit de campagne gehaald. Op deze manier zorgen we dat uw vacatureplaatsing de beste resultaten behaalt.

Volgende

Data Driven Search

Ons searchteam bestaat uit professionals die met moderne searchtechnieken en algoritmen de juiste kandidaten in de markt weten te bereiken. Door jarenlange ervaring hebben we een netwerk opgebouwd, waarin we actief contact hebben met 40% van de hoogopgeleide kandidaten die werkzaam zijn in de food & agrarische sector. Vanzelfsprekend weet ons searchteam de overige hoogopgeleide kandidaten in de food & agrarische sector te bereiken door middel van direct search.

Volgende

Selectie

De kandidaten komen voort uit de Job Marketing campagne en daarnaast uit search. De meest geschikte kandidaten vormen samen de talentpool voor de vacature. Vervolgens worden deze kandidaten uitgenodigd voor een interview met een van onze recruiters. Voorafgaand aan dit gesprek vragen we de kandidaat een online assessment in te vullen. De best passende kandidaten voor deze vacature stellen we voor aan de opdrachtgever.

Proces begeleiding

Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen wordt het gehele werving- en selectieproces door ons professioneel begeleid. Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak. Ook na de start van een kandidaat in zijn nieuwe functie, onderhouden wij contact.

Wereld icoon
Jan Borgers
“The secret of getting ahead is getting started.”
Jan Borgers, Managing Partner

Functielevels

Young Professionals
Specialisten
Management
Directie en Toezicht
Volgende

Young Professionals

Wij bemiddelen talenten met 0 tot 4 jaar ervaring voor een (door)start in de agribusiness & food sector. Young Professionals die een overstap willen maken naar een andere werkgever of die de switch richting de agribusiness & food sector willen maken. 

Volgende

Specialisten en Professionals

Wij bemiddelen specialisten en professionals in de agribusiness & food sector. We kijken naar persoonlijkheid, ambitie, kennis en competenties voor een duurzame vervolgstap in hun carrière.

Volgende

Management

Bij functies op managementniveau komt naast de eisen uit het functieprofiel de nadruk te liggen op de ‘zachte’ competenties van de manager. In de praktijk zien wij dat voor een manager deze minstens zo bepalend voor succes zijn als kennis en ervaring. Gedragsvaardigheden en eigenschappen zullen nadrukkelijk in de selectieprocedure worden meegenomen.

Senior Management & Directie en Toezicht

Wij bieden expertise bij het vervullen van directie-, bestuurders- en toezichtfuncties. Onze senior-recruiters zijn gewend te werken op het snijvlak van markt- en organisatiedoelstellingen en kennis hebben van corporate governance. Door intensieve contacten met directieleden en toezichthouders in de agribusiness & food sector beschikt Ceres over een hoogwaardig netwerk en zijn wij als geen ander in staat de geschikte executive kandidaat te vinden.

Lees meer over Executive

 • Agri
 • Akkerbouw
 • Tuinbouw
 • Veehouderij
 • Biotechnologie
 • Animal Health
 • Agrotechniek
 • Food
 • Retail / Foodservice
 • Biobased Economy
 • Foodprocessing
 • Nutrition / Health
 • Groothandel
 • Advies & Onderzoek