Selected people in food & agri
 • Selected Database
 • Job Marketing
 • Data Driven Search
 • Employer Branding

Ceres werving en selectie bureau

Op zoek naar een goede professional voor jouw vacature? Ceres heeft als werving en selectie bureau ruime ervaring met het zoeken en selecteren van professionals. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het zoeken van de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers. Daarbij hebben onze consultants diepgaande kennis van de food & agri sectoren.

 

Werven van kandidaten

Het werven van kandidaten kan erg tijdrovend zijn. Wij nemen je dit werk graag uit handen. Wij werken met online en offline campagnes om geschikte kandidaten te trekken. Daarnaast gaan we ook actief op zoek naar de beste professionals. Ons uitgebreide netwerk binnen de food- en agri sector helpt ons daarbij. 

Naast de reguliere mogelijkheden bieden we ook bedrijfs- en vacaturevideo's aan die wij en jij als opdrachtgever kunnen gebruiken t.b.v wervingsdoeleinden of voor employer branding. Bekijk onze bedrijfsvideo met uitleg hoe we dat voor jouw bedrijf kunnen doen.

 

De juiste professionals selecteren

Na het wervingsproces gaan we bezig met de selectie van de kandidaten. De professionals worden uitgenodigd voor een interview met een van onze consultants  om te achterhalen of deze bij uw bedrijf en vacature past. De kandidaten die het beste bij je vacature passen, stellen we aan je voor. 

 

Waarom de werving en selectie via CeresRecruitment?

Naast onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de food & agribusiness zijn er nog meer voordelen aan het uitbesteden van het wervings- en selectieproces aan Ceres, namelijk:

 • Omvangrijke database: we hebben een uitgebreide en omvangrijke database die we na jaren van werving en selectie zorgvuldig, volgens de GDPR regels, hebben opgebouwd. 
 • Grondige screening: door middel van gesprekken en assessments wordt getoetst of een kandidaat daadwerkelijk bij de vacature past. 
 • Werving buiten Nederland: zoek je een internationale kandidaat of een kandidaat voor een functie in het buitenland? Ook dit is bij Ceres mogelijk, meer informatie is te vinden op de pagina: werken in het buitenland
 • Altijd de juiste kandidaat: door onze uitgebreide database en grondige screening vinden we de meest geschikte kandidaat. 

 

Marktgebieden en sectoren

Kies voor CeresRecruitment als jouw recruitment partner in de werving en selectie van professionals. Van het begin tot het eind wordt het proces door onze ervaren consultants verzorgd. We vinden voor jou de perfecte hoogopgeleide kandidaten met ruime ervaring in de food & agribusiness. Bij ons kun je terecht voor de werving en selectie van hbo'ers en wo-ers voor zowel vaste als interim posities.

De marktgebieden waarin wij actief zijn binnen de food en agribusiness:
Agri, Akkerbouw, Tuinbouw, Veehouderij, Biotechnologie, Animal Health, Agrotechniek, Food, Retail / Foodservice, Biobased Economy, Industrie, Foodprocessing, Nutrition / Health, Groothandel, Environment, Advies & Onderzoek en Duurzaamheid & Sustainability.

De functiegebieden omvatten functies uit de gehele agribusiness sector en food sector op het gebied van:
Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive

 

Management- en directiefuncties

Op zoek naar een medewerker op een hoger management- of directiefunctie? Ceres is ook gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaten op topniveau. Meer informatie kun je vinden op onze executive search pagina. 

 

Ceres helpt je verder

Ben je op zoek naar een wervingsbureau op het gebied van agri recruitment en/of food recruitment? Dan zit je bij ons goed. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.  

 

Werkwijze Ceres

Onze transparante werkwijze zie je hieronder.

Analyse
Job Marketing
Search
Selectie
Begeleiding
Volgende

Bedrijfsanalyse en vacature analyse

De eerste stap bestaat uit een bedrijfs- en vacature analyse. Bij de bedrijfsanalyse wordt gekeken naar het bedrijf, de bedrijfscultuur en Employer Branding. Ceres kan u helpen uw Employer Brand te versterken door u als aantrekkelijke werkgever te positioneren in de markt. Daarnaast worden de wensen met betrekking tot de vacature besproken, zoals de organisatiedoelstellingen, de specifieke functie-eisen en de gewenste competenties van de kandidaat. Op basis hiervan wordt het functieprofiel door ons opgesteld.

Volgende

Job Marketing

Door de inzet van een optimale on- en offline mediacampagne trekken we de aandacht van zowel actieve als latent zoekende kandidaten. Onze mediacampagnes worden tailor-made aangeboden, afgestemd op de potentiële doelgroep, zodat we weten dat iedere marketing-euro nuttig besteed wordt. Binnen de Job Marketing campagne gaat Ceres resultaatgericht te werk en wordt het optimale resultaat uit de campagne gehaald. Op deze manier zorgen we dat uw vacatureplaatsing de beste resultaten behaalt.

Volgende

Data Driven Search

Ons searchteam bestaat uit professionals die met moderne searchtechnieken en algoritmen de juiste kandidaten in de markt weten te bereiken. Door jarenlange ervaring hebben we een netwerk opgebouwd, waarin we actief contact hebben met 40% van de hoogopgeleide kandidaten die werkzaam zijn in de food & agrarische sector. Vanzelfsprekend weet ons searchteam de overige hoogopgeleide kandidaten in de food & agrarische sector te bereiken door middel van direct search.

Volgende

Selectie

De kandidaten komen voort uit de Job Marketing campagne en daarnaast uit search. De meest geschikte kandidaten vormen samen de talentpool voor de vacature. Vervolgens worden deze kandidaten uitgenodigd voor een interview met een van onze recruiters. Voorafgaand aan dit gesprek vragen we de kandidaat een online assessment in te vullen. De best passende kandidaten voor deze vacature stellen we voor aan de opdrachtgever.

Proces begeleiding

Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen wordt het gehele werving- en selectieproces door ons professioneel begeleid. Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak. Ook na de start van een kandidaat in zijn nieuwe functie, onderhouden wij contact.

Wereld icoon
Jan Borgers
“The secret of getting ahead is getting started.”
Jan Borgers, Managing Partner

Functielevels

Young Professionals
Specialisten
Management
Directie en Toezicht
Volgende

Young Professionals

Wij bemiddelen talenten met 0 tot 4 jaar ervaring voor een (door)start in de agribusiness & food sector. Young Professionals die een overstap willen maken naar een andere werkgever of die de switch richting de agribusiness & food sector willen maken. 

Volgende

Specialisten en Professionals

Wij bemiddelen specialisten en professionals in de agribusiness & food sector. We kijken naar persoonlijkheid, ambitie, kennis en competenties voor een duurzame vervolgstap in hun carrière.

Volgende

Management

Bij functies op managementniveau komt naast de eisen uit het functieprofiel de nadruk te liggen op de ‘zachte’ competenties van de manager. In de praktijk zien wij dat voor een manager deze minstens zo bepalend voor succes zijn als kennis en ervaring. Gedragsvaardigheden en eigenschappen zullen nadrukkelijk in de selectieprocedure worden meegenomen.

Senior Management & Directie en Toezicht

Wij bieden expertise bij het vervullen van directie-, bestuurders- en toezichtfuncties. Onze senior-recruiters zijn gewend te werken op het snijvlak van markt- en organisatiedoelstellingen en kennis hebben van corporate governance. Door intensieve contacten met directieleden en toezichthouders in de agribusiness & food sector beschikt Ceres over een hoogwaardig netwerk en zijn wij als geen ander in staat de geschikte executive kandidaat te vinden.

Lees meer over Executive

 • Agri
 • Akkerbouw
 • Tuinbouw
 • Veehouderij
 • Biotechnologie
 • Animal Health
 • Agrotechniek
 • Food
 • Retail / Foodservice
 • Biobased Economy
 • Foodprocessing
 • Nutrition / Health
 • Groothandel
 • Advies & Onderzoek