Selected people in food & agri
  • International Global Network
  • Vestigingen in zes landen

Ceres international

Wil jij in het buitenland werken? Wij hebben diverse internationale bedrijven in de Food & Agri sector. De Nederlandse markt heeft een groot en belangrijk aandeel in de internationale handel en bieden banen in het buitenland aan de stroom van internationaal talent! Daarom verlegt Ceres samen met haar opdrachtgevers grenzen in de zoektocht naar 'selected candidates'. 

Ceres werkt vanuit Nederland maar ook vanuit eigen vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen en is daarmee in contact met haar internationale global food & agri netwerk.

Buitenland vacatures uitzetten

Ben je op zoek naar een werknemer voor jouw bedrijf over de grens of iemand met internationale kennis van de Food en Agri sector? Je kunt bij ons terecht voor de werving en selectie van internationale kandidaten. 

Als internationaal recruitment bureau in de food en agri sector, hebben wij jarenlange ervaring met het uitzetten van buitenlandse vacatures. We staan bekend om ons internationale netwerk en worden daarom vaak benaderd door internationale bedrijven.  

Meer informatie over banen in het buitenland?

Bekijk onze pagina over werken in het buitenland voor meer informatie over onze buitenland vacatures. Ook meer informatie over het laten uitzetten van vacatures in het buitenland kun je daar vinden. Onze recente vacatures kun je ook gewoon vinden op onze vacaturepagina

Contact met Ceres International

Vragen over onze vacatures of over het uitzetten van een buitenland vacature? Neem contact met ons op. Samen overleggen we hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen. 
 

Ceres international