Selected people in food & agri

Executive

Senior Management & Directie

Ceres adviseert vanuit diepgaande kennis van de agri & food markt en dagelijkse contacten met decisionmakers. Wij helpen bij het vervullen van topmanagement- en directieposities in food & agri bij dga- en familiebedrijven, coöperaties, bedrijven in eigendom van private equity of beursgenoteerde organisaties.

Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan maken ze het verschil. Dit is allesbepalend voor het succes van organisaties en het begint aan de top.

Als specialisten met meer dan 20 jaar internationale ervaring in search in food & agri hebben wij een uitgebreid kandidaten netwerk. Geschikte kandidaten hebben een succesvol trackrecord, maar de ‘selected candidate’ brengt ook de juiste persoonlijkheid mee en past bij de cultuur. Zij kunnen verbinding maken met de organisatie en begrijpen wat de klant wil en zoekt.
Zij maken het verschil en brengen de organisatie naar een “next level”.

Inzicht in de mens achter het CV maakt dat wij in staat zijn hoge kwaliteit en garantie te leveren. Het is in het belang van alle betrokkenen dat topfuncties zorgvuldig worden vervuld. Alleen als sparringpartner kunnen we samen de ideale match bereiken. Ons proces stopt niet bij de aanstelling, maar we blijven regelmatig contact houden met de geplaatste kandidaat en de opdrachtgever.

Raad van Commissarissen & Toezicht

Ceres biedt vanuit expertise advieskracht op toezichthoudend niveau. Door onze contacten met directieleden en toezichthouders in de Food & Agri sector beschikken wij over een hoogwaardig netwerk. Wij zijn als geen ander in staat commissarissen te vinden met de gewenste expertise gekoppeld aan integriteit, authenticiteit en verbindend vermogen.

Wilt u meer informatie over onze  werkwijze en ervaring dan kunt u contact opnemen met Ceres.