Selected people in food & agri

Interim opdrachten voor kandidaten

Interim opdrachten kunnen voor veel mensen een uitstekende manier zijn om hun expertise in te zetten bij een organisatie. Het kan overigens lastig zijn om een interim vacature te vinden die voldoet aan je wensen. Een goed moment om als professional samen te gaan werken met een recruitmentbureau als Ceres. 

Bij Ceres richten we ons op de agri- en foodsector. Onze consultants hebben ruime ervaring met het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. 

Opdrachtgever? Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen vind je op: Ceres Interim Solutions.

 

Wat zijn interim opdrachten?

Interim opdrachten zijn tijdelijke posities waarbij je voor een bepaalde periode werkzaamheden verricht bij 1 van onze opdrachtgevers, om een specifieke opdracht te vervullen of project uit te voeren. Vaak hebben opdrachtgevers behoefte aan specifieke kennis en vaardigheden. De opdrachten kunnen variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Ceres vervult interim vacatures op hbo- en wo- niveau in de food sector en agribusiness.

 

Waarom zou je op interim basis gaan werken? 

Er zijn diverse voordelen aan het werken op interim basis in vergelijking met het werken in  vaste dienst. Door het tijdelijke karakter heb je vaak meer vrijheid en flexibiliteit. Je bepaalt samen je tarief en hebt de vrijheid om te kiezen welke opdrachten je aanneemt. Tegelijkertijd vraagt het ook om de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. 

Het geeft je de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, kennis te verbreden, het netwerk uit te breiden en jezelf verder te ontwikkelen binnen een breed scala aan organisaties en projecten.

 

Veel voorkomende interim functies bij Ceres

De interim functies die wij uit hebben staan, zijn op hbo- of wo- niveau. Vaak zien we dat opdrachtgevers op zoek zijn naar interim managers op het gebied van verandermanagement, verbetermanagement, specifieke expertise en projectmanagement. Ben jij geïnteresseerd in dit type opdrachten in de food- of agri branche, dan is het zeker interessant om je aan te sluiten bij ons netwerk. 

 

Interim kandidaat bij Ceres

Als interim kandidaat kun je bij Ceres terecht voor interim opdrachten op verschillende niveaus, van junior tot senior. Door onze samenwerking met toonaangevende organisaties binnen de agri- en foodsector kunnen we jou interessante opdrachten aanbieden. 

Daarnaast biedt Ceres professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele traject, van het vinden van een passende opdracht tot het afronden van de opdracht.

 

De werkwijze van CeresInterim Solutions

Bij Ceres Interim begrijpen we als geen ander wat er komt kijken bij het werken als interim professional. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals en beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.

Schrijf je in en indien er zich passende mogelijkheden voordoen zal onze consultant Interim contact opnemen om je te leren kennen en begrijpen wat jouw exacte wensen en ambities zijn. Door middel van een persoonlijk gesprek zullen we jouw vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid in kaart brengen. Op basis hiervan kunnen we, indien er zich op korte of lange termijn een opdracht voordoet, bepalen of de opdracht bij je past en aan welke opdrachtgever(s) we je kunnen voorstellen.

 

Inschrijven, mogelijkheden bespreken of vacatures bekijken?

Of je nu een ervaren interim professional bent of net de overstap wilt maken, bij Ceres staan we voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Henk Heidema, schrijf je direct in als kandidaat of bekijk onze actuele interim opdrachten op onze website.