Selected people in food & agri
  • Voor Bachelors & Masters
  • Van Young Professional tot Executive
  • Nationaal & Internationaal
  • In Food & Agri

Food vacatures en agrarische vacatures bij Ceres Recruitment


Maak de volgende stap in je carrière

Wat zijn jouw ambities? Waar zou jij over een aantal jaar willen staan? Als internationaal recruitment bureau, Interim Solutions bureau, Sustainability en Executive Search specialist voor de food en agribusiness op bachelor en master niveau, willen wij je graag verder helpen aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Wij als recruitment bureau verzorgen werving en selectie voor verschillende opdrachtgevers in de food en agribusiness. 

Wij hebben het netwerk en de expertise om de beste posities te vinden voor professionals zoals jij. Vind leuke banen met het Nederlands  #1 recruitment bureau voor de Food & Agri sector voor Bachelor en Master en maak de volgende stap in je carrière met CeresRecruitment. Op onze website vind je verschillende food vacatures en agrarische vacatures.

Functielevels 

Op zoek naar nieuwe leuke banen op bachelor- of masterniveau die bij jou en je toekomstvisie passen of gewoon op zoek naar een tijdelijke/interim functie om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wij bieden agrarische vacatures en food vacatures op functiegebieden als: Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive. 

Wij hebben agrarische vacatures en food vacatures voor verschillende functielevels op bachelor en master niveau:

  • Young Professionals

Heb jij 0 tot 4 jaar ervaring en wil je een switch maken in je carrière of overstappen richting leuke banen in de agribusiness & food sector? Dan kun je bij ons terecht. Wij bemiddelen namelijk talenten met 0 tot 4 jaar ervaring die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de agribusiness & food sector.  

  • Specialisten en Professionals

Al iets meer ervaring? Wij bemiddelen ook voor specialisten en professionals in de agribusiness & food sector. 

  • Management

We bemiddelen ook in functies op managementniveau. Wij kijken op managementniveau niet alleen naar kennis en ervaring maar ook naar de ‘zachte’ competenties van de manager. Wij denken namelijk dat deze net zo bepalend zijn voor succes als de juiste kennis en ervaring. 

  • Senior Management & Directie en Toezicht

Onze expertise is het bemiddelen voor directie-, bestuurders- en toezichtfuncties. Door intensieve contacten met directieleden en toezichthouders in de agribusiness & food sector beschikt wij over een hoogwaardig netwerk. Pas jij hier ook tussen? Neem dan contact met ons op. 

Agrarische vacatures en food vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in een management of specialistische functie binnen agrarische sector of de food sector? De specialisten van Ceres kunnen je helpen bij het vinden van zowel interim opdrachten als vaste leuke banen en posities in binnen- en buitenland. 

Wij streven ernaar jouw behoeften volledig te begrijpen en een positieve ervaring te creëren tijdens het hele rekruteringsproces. Wij zullen altijd een stap verder gaan om jou te matchen met het juiste bedrijf. Kies een van de onderstaande opties om uw volgende carrièrestap te maken:

De beste agrarische vacatures en food vacatures op onze website 

Je kunt op onze website zoeken naar vacatures agrarische sector. Door te selecteren op een bepaald functiegebied kun je zien welke actuele vacatures agrarische sector en food vacatures open staan in dat gebied. Je kunt ook een keuze maken tussen food vacatures en agrarische vacatures.

Wanneer je op een food of agrarische vacature klikt, kun je een uitgebreide beschrijving lezen van wat de functie inhoudt, naar welk profiel een bedrijf op zoek is en wat ze zelf aanbieden. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de meest recente vacatures agrarische sector. 

Ben jij de juiste persoon voor ‘the job’? Klik dan op ‘solliciteer nu’ om jouw gegevens, motivatie en cv op te sturen. Wanneer jij past in het functieprofiel, nemen we contact met jou op en heb je misschien binnenkort wel een nieuwe baan!

Internationale vacatures agrarische sector en food sector

Op zoek naar agrarische vacatures of food vacatures in het buitenland? Werken in het buitenland is een keuze die steeds meer kandidaten maken. Internationale banen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Als international recruitment bureau kan Ceres je helpen bij jouw zoektocht naar agrarische vacatures en food vacatures in het buitenland. 

Bekijk onze Ceres International pagina om meer te weten te komen over Ceres International. Of kijk gelijk tussen onze internationale vacatures om een nieuwe baan in het buitenland te vinden.  

Open sollicitatie 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat op het moment niet de juiste vacature voor jou op onze website? Stuur dan een open sollicitatie naar ons! Op deze manier reageer je niet op een advertentie of openstaande vacature, maar sta je bij ons ingeschreven en kunnen we jou benaderen wanneer we een functie vinden die wij bij jou vinden passen. 

Bedrijven waar je kunt komen te werken 

Ceres vervult nationale en internationale vacatures in de food & agri branche. We hebben, als recruitment bureau, een groot netwerk opgebouwd in de markt. Benieuwd van welke bedrijven wij food en agri vacatures kunnen hebben?

Een overzicht van onze klanten en opdrachtgevers vind je tussen onze referenties.

Het sollicitatieproces 

Gefeliciteerd! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Hoe nu verder? Wij houden nauw en voortdurend contact met jou tijdens elke fase van de sollicitatieprocedure. Onze sollicitatieproces bestaat uit de volgende stappen:

Op zoek naar kandidaten

We plaatsen een vacature op onze website en diverse andere relevante websites en op onder andere LinkedIn en gaan ook actief op zoek naar kandidaten in onze database. We zoeken de beste match tussen de vacature en de kandidaat op basis van onder andere ervaring en kwalificaties.

Applicatie

Zodra je op een vacature hebt gesolliciteerd, bepalen onze recruiters of je geschikt bent voor de functie. Als je geschikt bent vorm je samen met andere kandidaten een talentpool voor een vacature. Je wordt uitgenodigd voor een interview met een van onze recruiters. 

Assessment

Je wordt bij de uitnodiging gevraagd om voorafgaand aan het gesprek een online assessment in te vullen. Dit assessment geeft ons inzicht in jouw talent en geschiktheid voor de functie en geeft aan waar jij je misschien nog op kan ontwikkelen. 

Interview

Naar aanleiding van het interview en de assessment bepalen we of jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Ben jij dit en wil jij zelf ook verder? Dan stellen we jou voor aan de opdrachtgever. 

Introductie aan bedrijf

Wanneer het bedrijf interesse heeft getoond in jouw profiel, zullen we je uitnodigen voor een gesprek met het bedrijf.

In dienst nemen

Als het gesprek aan beide kanten succesvol was, zal het bedrijf jou een aanbod doen. Nu kun je beginnen aan jouw nieuwe uitdaging op werkgebied!

Populaire functies 

Op zoek naar leuke banen of een nieuwe baan, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Hieronder vind je een lijstje met populaire agrarische vacatures en food vacatures met uitleg van de functie. Misschien staat er wel wat voor je tussen:

Contact 

Ceres biedt meer dan leuke banen in de Food en Agri sector, wij bieden een carrière. Heb je vragen over Ceres, onze vacatures, het sollicitatieproces of misschien een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Privacy
Contact
Assessment
Intake
Introductie
Evaluatie
Volgende

Privacy

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Jouw gegevens zullen uitsluitend na toestemming besproken worden met onze opdrachtgever.

Volgende

Telefonisch contact

Aan de hand van de gestelde criteria in het functieprofiel maken onze recruiters een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden telefonisch benaderd om relevante informatie omtrent de vacature te bespreken.

Volgende

Online assessment

Door onze persoonlijke benadering en het betrouwbare online assessment zorgen we voor een compleet en vakkundig beeld van jou. Het online assessment dat we gebruiken is de 16pf vragenlijst, waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren. Dit is een effectief middel om inzicht te geven in jouw geschiktheid voor een bepaalde vacature en/of functie.

 

Volgende

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek worden vaardigheden en competenties onderzocht en besproken. Daarnaast worden de resultaten van het online assessment samen doorgenomen en worden diploma’s gecontroleerd.

Volgende

Introductie

Op basis van het interview en de resultaten van het online 16pf assessment hebben we een compleet beeld van de kandidaat in zowel professionele als persoonlijke context. Alleen de meest geschikte kandidaten worden geïntroduceerd bij de opdrachtgever.

Evaluatie

We begeleiden het proces van sollicitatie tot aanstelling. Ook na de aanstelling nemen we nog regelmatig contact op. We evalueren het proces en informeren hoe het bevalt in de nieuwe functie. Persoonlijk, betrokken en deskundig, dat is wat wij zijn!