Selected people in food & agri

Werken in het buitenland met Ceres International

Wil jij werken in het buitenland of ben je op zoek naar een recruitmentbureau dat internationale vacatures kan uitzetten? Wij kunnen daarbij helpen! Wij hebben wereldwijd vestigingen en een groot netwerk aan internationale kandidaten. Onze specialiteit is het werven en selecteren van kandidaten in de food en agribusiness op HBO en Masterniveau. 

Misschien ben jij wel iemand die graag wil werken in het buitenland. Waag de stap en solliciteer op één van onze internationale vacatures. Kijk tussen onze vacatures voor onze food en agrarische vacatures buitenland.  

 

De juiste internationale match voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een werknemer voor een bedrijf over de grens of iemand met kennis van de Food en Agri sector in het buitenland? Wij helpen je graag verder. Door onze jarenlange ervaring met internationale vacatures uitzetten en recruiting zijn wij door veel internationale bedrijven benaderd. Wij staan namelijk bekend om ons internationale netwerk in de Food en Agribusiness.

In ons breed netwerk zijn professionals aangesloten die ervaring hebben op HBO- en masterniveau, van junior tot medior, executives en CEO’s. Daarnaast bemiddelen we zowel buitenlandse kandidaten voor vacatures in Nederland, alsmede Nederlandse kandidaten voor internationale vacatures. 

Op al onze kantoren werken wij met dezelfde effectieve werkwijzen en methodes. We hebben een groot global international netwerk, waaruit we de juiste kandidaten voor uw bedrijf kunnen selecteren. Ook kunnen we in samenwerking met jou een goed functieprofiel opstellen en op basis hiervan buitenland vacatures uitzetten. Hieruit selecteren wij de beste kandidaten voor jouw bedrijf.

Omdat er per land culturele verschillen zijn, hebben wij lokale consultants in dienst die precies weten hoe ze kandidaten moeten benaderen. Zij hebben uitgebreide kennis van hoe men in dat bepaalde land of gebied werkt. Ook is er veel afstemming tussen onze kantoren die in diverse landen gevestigd zijn.

 

Waarom Ceres International

Wij nemen de tijd om jouw behoeften te begrijpen en willen service van wereldklasse garanderen. Werken met een internationaal recruitment bureau kan je helpen een geschikte professional te vinden die in het buitenland wil werken.

Internationaal netwerk

Ceres beperkt haar zoekgebied voor geschikte kandidaten niet tot Nederland. Wij kunnen wereldwijd kandidaten vinden. Wij hebben een internationaal netwerk met verschillende kantoren over heel Europa, waar veel deskundige medewerkers tot jouw beschikking staan om de zoektocht naar een geschikte kandidaat te ondersteunen.

Wij hebben een wereldwijd recruitment team met sterke lokale connecties. Er zal dus goed voor kandidaten gezorgd worden tijdens het gehele recruitmentproces. Wil je hulp bij het invullen van internationale vacatures voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.
 

Wil jij werken in het buitenland?

Overweeg je om in het buitenland te werken en ben je daarom op zoek naar vacatures buitenland? Of ben je op zoek naar een tijdelijke internationale functie? Dit is een keuze die steeds meer kandidaten maken. Internationale banen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Als recruitment bureau kan Ceres je helpen bij jouw zoektocht naar buitenland vacatures.
 
Als één van de meest toonaangevende recruitment bureaus voor internationale banen in de food en agri sector, bieden wij diverse vaste en tijdelijke functies in het buitenland. 

Waarom een baan in het buitenland?

De voordelen van werken in het buitenland kunnen er veel zijn op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Er zijn vele voordelen, maar we zullen een paar benoemen:

  • Persoonlijke en professionele groei

Tijdens je werk in het buitenland kun je jezelf flink ontdekken. Zo stap je waarschijnlijk geheel uit je comfortzone, waardoor je meer zelfvertrouwen ontwikkelt. Je bent immers veel meer op jezelf aangewezen. Daarnaast kun je op professioneel vlak ook groeien. Wanneer je internationale banen hebt gehad zal dat goed staan in jouw CV en dit kan vele deuren openen.

  • Netwerk uitbreiden

Wanneer je werkt in het buitenland kun je waardevolle nieuwe internationale contacten opdoen. Deze nieuwe contacten kunnen jou misschien in de toekomst verder helpen met jouw carrière. 

  • Nieuwe taal leren

Goed Engels, Duits, Spaans of Frans leren? Door te werken in het buitenland kan jouw taalvaardigheid flink verbeterd worden. Zo is het mogelijk dat je gaat werken in een team met verschillende nationaliteiten. Een nieuwe taal op je CV kan je kansen op internationale banen in de toekomst flink vergroten. 

Vacatures buitenland

Op zoek naar vacatures buitenland? Werken in het buitenland levert veel nieuwe eigenschappen en persoonlijke ontwikkelingen op. Waag de stap! Wij bieden regelmatig boeiende internationale vacatures.

Bekijk snel onze vacatures en kijk of er internationale vacatures online staan. Staat er op dit moment geen vacature buitenland online? Doe dan een open sollicitatie

 

Ceres International locaties

Ceres werkt vanuit Nederland, maar heeft meerdere internationale vestigingen in bijna geheel Europa. We hebben vestigingen in:

  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Polen

 

Wil je internationale vacatures uit laten zetten in een ander land dan bovenstaande? Of het nou Europa, Azië, Noord- of Zuid Amerika of Rusland is, wij kunnen voor jou de juiste kandidaat vinden in ons enorme netwerk aan kandidaten. Op welke plek dan ook, we hebben altijd de juiste kandidaat voor je in beeld. Bekijk hier de contactgegevens van de verschillende vestigingen.

Contact

Door de juiste kennis van de markt en de jarenlange ervaring die wij hebben, vinden wij de juiste toegewijde match voor jouw bedrijf. Ben je als professional benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze kandidatenpagina. Meer informatie over het uitzetten van vacatures? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Samen overleggen we hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen.