Selected people in food & agri

Anouk Bom - van der Horst

Haar interesse in de agri en food sector is ontstaan op het melkveebedrijf waar Anouk is opgegroeid. Via haar studie levensmiddelentechnologie aan de HAS in Den Bosch en vervolgens Wageningen Universiteit heeft ze hier verdere verdieping aan gegeven. Anouk heeft bij verschillende klanten en met diverse projecten brede ervaring opgedaan als account- en projectmanager.  Met name op het gebied van de ontwikkeling, implementatie en borging van verschillende kwaliteitssystemen. Hiermee heeft ze een groot en divers netwerk opgebouwd.

Anouk helpt bedrijven en kandidaten graag om hun ambities waar te maken. Zij verdiept zich in het bedrijf, de cultuur, het werkveld en de wensen. Ze heeft oog voor de mens en zet zich in om de ambities voor de klant en de kandidaat te realiseren. Zij werft met een open blik kandidaten en gaat voor de beste verbinding. Met wederzijds respect, openheid en eerlijke communicatie bouwt Anouk aan langdurige relaties.

“Wederzijds respect, openheid en eerlijke communicatie zijn voor mij de basis voor langdurige relaties en een succesvol resultaat voor de klant en de kandidaat.”