Selected people in food & agri

Ceres opende nieuw kantoor in het World Horti Center in 2023!

Ceres opende nieuw kantoor in het World Horti Center in 2023!

Als hét recruitmentbureau in de food en agri zetten we ons altijd in om de verbinding te maken tussen de meest innovatieve bedrijven in de sector en de beste kandidaten. De recente groei en ontwikkeling van CeresRecruitment heeft erin geresulteerd dat wij onlangs een kantoor geopend hebben in het World Horti Center in Naaldwijk.

Het World Horti Center richt zich op samenwerking, kennisdeling, innovatie en educatie in de internationale (glas)tuinbouw. Door vanuit het WHC te werken hebben we, als Ceres, direct toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën die zowel onze klanten als ook onze kandidaten ten goede zullen komen.

Met andere woorden, dit kantoor in het WHC betekent een brug naar nieuwe mogelijkheden. Het zal ons helpen onze dienstverlening te verbeteren, ons netwerk in de tuinbouw nog verder uit te breiden en nog betere contacten met hooggekwalificeerde kandidaten te leggen.

Nu het contract is ondertekend door Will Zuiderwijk en Danny Fiere kunnen we vanuit ons nieuwe kantoor in het World Horti Center de toekomst van de tuinbouwsector verder vorm te geven voor zowel onze klanten als de kandidaten.

Adres:

World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
0522 243 114