Selected people in food & agri

Welkom Ines van Marrewijk

Welkom Ines van Marrewijk

Met de komst van Ines van Marrewijk heeft CeresRecruitment nog een ervaren consultant uit de tuinbouwwereld toegevoegd aan het team. Zij is werkzaam vanuit ons kantoor in het World Horti Center in Naaldwijk.

Binnen Ceres is Ines medeverantwoordelijk voor vacatures in de (glas)tuinbouwsector van veredelaar tot exporteur en alles wat daartussen zit. “Na veel plezierige jaren in de sector wil ik op een ander gebied de innovatieve tuinbouwsector en mijn relaties blijven bedienen” aldus Ines.

“Bij Rockwool Grodan wist ik te realiseren dat kwaliteit en maatwerk naar een hoger niveau werd gebracht. Telers en vermeerderaars kregen zo een beter substraat. Met relaties ging ik een goede discussies en problemen niet uit de weg, zo was ik een betrouwbare partner en adviseur in de markt. Bij Normec Groen Agro Control kon ik mijn netwerk verder helpen met onderzoek, analyses en kennisuitwisseling. Ik kreeg de vrijheid en het vertrouwen om voor de sector en het laboratorium het best mogelijke te doen”.

Naast haar werk voor Ceres is Ines ook zelfstandig professioneel consultant op het gebied van complexe problemen in de teelt en teelttechniek in de tuinbouw. “Mijn opgebouwde ervaring zet ik graag in als ZZP-er om grotere schade te voorkomen en oorzaak en oplossingen te vinden. Dat geldt van opkweek tot na-oogstproblematiek”.

Welkom Ines!