Selected people in food & agri

Marit Oldenburger

Marit heeft de afgelopen 10 jaar bij de Myers-Briggs company gewerkt waar ze als Sales-Acccountmanager veel advies heeft uitgebracht over de inzet van persoonlijkheidsvragenlijsten. Op het gebied van HR- en personeelsbeleid, waaronder het ontwikkelen en selecteren van mensen, heeft ze de nodige ervaring opgedaan. Het adviseren en creëren van mogelijkheden zijn kenmerken waar zij zich in haar werkzaamheden mee onderscheidt.  Ze weet als geen ander dat potentieel talent, persoonlijke drijfveren en ambities een sleutel zijn tot het succes binnen een bedrijf.

Door te kijken naar de doelen binnen een organisatie weet ze een verbinding te maken om zo de juiste mensen te matchen. Haar aanpak is integer, kundig en gericht op een duurzame werkrelatie. Door haar brede klantenportefeuille heeft ze een groot en divers netwerk opgebouwd in de food- en agribusiness. 

Daarnaast is de foodbusiness geen onbekend terrein voor haar. Haar vader was industrieel banketbakker en daardoor heeft ze als kind vaak in de koekfabriek gestaan en weet ze van kleins af aan wat er in deze branche speelt. Vandaag de dag kan zij en kunnen wij nog steeds van de door hem ontwikkelde koekjes genieten!