Selected people in food & agri

Danny fiere op bezoek bij Florensis in Zuid Afrika

Danny fiere op bezoek bij Florensis in Zuid Afrika

De ene opdracht is de andere niet... Voor Florensis gaat Danny Fiere een Manager Operations Ethiopia zoeken, maar om dit goed te kunnen doen adviseerde zijn contactpersoon bij Florensis hem om zelf naar Ethiopië te gaan voor de vacature analyse.

Dus afspraak gemaakt, koffers gepakt en vorige week zaterdag is Danny vertrokken voor zijn trip naar Ethiopië. Na een goede reis werd hij door General Manager van de farm opgehaald van het vliegveld. Zondagmorgen heeft hij een tour door Addis Ababa gemaakt en op zondagmiddag is hij op bezoek bij de farm gegaan. Danny sliep op de compound zelf,  dat was echt een oase van rust, maar  het werd ook ‘wreed’ verstoord door honderden vogels in allerlei kleuren en groottes.

Maandags heeft hij een uitgebreide rondleiding op deze farm gehad en daar heeft Danny met meerdere mensen van de farm gesproken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van deze functie. Op dinsdag heeft hij enkele andere farms bezocht van Florensis.  Het was een zeer indrukwekkende en leuke maar vooral zéér leerzame ervaring die absoluut toegevoegde waarde heeft gegeven aan Danny zijn know how richting de kandidaten en voor het maken van een optimale functieomschrijving voor deze vacature Manager Operations Ethiopia.